Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Wil je graag een baan in de controlling?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Om een vacature als controller in te vullen moet jij goed op de hoogte zijn van de taken en verantwoordelijkheden die hieronder vallen. Wil jij graag de rol van controller invullen bij opdrachtgevers voor tijdelijke of langdurige projecten, dan willen wij graag met je kennis maken. Ook als je (nog) een assistent controller bent en door wil groeien naar business controller of teamleider control. Wij bieden je diverse mogelijkheden bij gerenommeerde bedrijven in ons netwerk in Noord-Nederland.


Vacature controller invullen met groeipotentieel?

Brainconsultant richt zich voornamelijk op het bemiddelen tussen Finance professionals en opdrachtgevers in de regio’s Groningen, Friesland en Drenthe. Ben jij woonachtig in deze regio en wil je graag een openstaande vacature controller invullen, dan hebben wij voor jou uitstekende kansen om je meerwaarde bij diverse bedrijven waar te maken. Of je nu een aankomend controller bent of een zeer ervaren teamleider control, afhankelijk van je eigen wensen en ambities, plaatsen wij jou bij een bedrijf die juist jouw kennis en ervaring binnen wil halen.

Onder controlling hebben wij meerdere functies zoals:

  1.  Assistent Controller;
  2.  Business Controller;
  3.  Project Controller;
  4.  Financial Controller;
  5. Plant Controller;
  6.  Teamleider Control;
  7.  Medewerker Planning & Control;
  8.  Manager Audit;
  9.  Medewerker AO/IC.

Ben je een junior controller die wil doorgroeien? 

Heb je nog niet zo veel werkervaring en wil je graag als junior een vacature controller invullen die meer van je vraagt en waarin je kan doorgroeien naar een volwaardige senior controller? Dan biedt Brainconsultant je de beste kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Binnen onze BrainAcademy kunnen wij je maatwerkgerichte cursussen en trainingen aanbieden, zodat je je ambities waar kunt maken. Wat wil je nog meer?

Wat biedt Brainconsultant?

 Een groot netwerk van verschillende bedrijven binnen diverse branches waarin jij jezelf verder kunt ontplooien, of je nu een junior, medior of senior controller bent;

Wekelijks komen bij ons nieuwe financial vacatures binnen waar wij onze financial professionals voor bemiddelen;

 Snel ingang bij gerenommeerde bedrijven waarmee wij een relatie hebben;

 Diverse  controller vacatures bij nieuwe projecten voor korte of lange termijn in het noorden van het land.

Direct inschrijven?

Denk jij een goede kandidaat te zijn om een functie als controller in te vullen, dan kun jij je gelijk online bij ons aanmelden en nemen wij contact met je op voor een nadere kennismaking. We kijken dan ook uit naar je reactie!

Vond je dit een interessant artikel en wil je meer weten of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op via +31 (50) 211 07 17 of  info@brainconsultant.nl.  We maken graag kennis met je!
Ben je benieuwd naar andere artikelen? Keer dan terug naar onze nieuws pagina om meer te lezen!

Neem een kijkje op de websites van onze partners en vind andere interresante artikelen:

Of neem een kijkje op onze socials!