Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Wie zijn wij?

Marc Ligeon


Eigenaar – Directeur

Ik heb inmiddels 21 jaar ervaring in het recruitment vak vanuit verschillende rollen: recruiter, intercedent, (Interim) (corporate) Accountmanager, divisiemanager en nu als eigenaar/directeur.

Lees meer over Marc

Wij zijn ondertussen al meer dan 10 jaar werkzaam in de uitzendbranche. 10 jaar terug heeft de nog jonge Marc Ligeon Brainconsultant overgenomen en verder uitgebouwd. Dit heeft blijkbaar goed uitgepakt, want we zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een team van 8 man sterk. Wij zijn op zoek naar de beste kandidaten voor de vacatures van onze klanten. Ik kan je verklappen dit is niet altijd even makkelijk. Soms zijn we opzoek naar een superheld of heldin. Hoe moeilijk het ook is we zijn er een aardig aantal van tegengekomen en zijn nog steeds opzoek. De belangen van onze klanten zijn net zo belangrijk als die van onze kandidaten. Wij helpen onze kandidaten op weg in hun carrière loopbaan om steeds verder te ontwikkelen. Zie het als een marathon, straks ren je iedereen eruit!  

Door de jaren heen hebben we een hecht en sterk team opgebouwd waar we heel trots op zijn. We zijn tegelijk maatjes en collega’s wat het samenwerken zo leuk maakt. Iedereen is vakkundig in zijn of haar gebied en werkt hard om het beste op tafel neer te zetten. Soms loopt dit ook wel eens uit de hand met wedstrijdjes onderling, maar maak je geen zorgen no collega’s were harmed in the game.  

Misschien een beetje cliché, maar ons motto is: eén team één taak, ja echt (we share knowledge) . Wij hebben een passie voor Finance & IT en staan als team elke dag klaar om gedreven professionals op weg te helpen en te begeleiden naar hun droombaan. Waarschijnlijk heb je ons nog niet persoonlijk ontmoet, daarom willen we ons graag nog even aan je voorstellen voordat je ervoor kiest met ons te werken.