Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Software ontwikkelaar met een neus voor nieuwe technologieën?

Voor een vacature software ontwikkelaar is Brainconsultant altijd op zoek naar ICT professionals die software ontwikkeling als vakgebied hebben gekozen. Ben jij als software ontwikkelaar op zoek naar werk binnen een nieuwe werkomgeving waarin jij je talenten volledig verder kunt ontplooien? Als gespecialiseerd werving en selectiebureau binnen de ICT en Finance, weten wij de juiste software ontwikkelaars te vinden en bij interessante bedrijven te plaatsen.

Vacature software ontwikkelaar in Groningen, Friesland of Drenthe.

Brainconsultant richt zich voornamelijk op het bemiddelen tussen ICT professionals en opdrachtgevers in de Noordelijke regio’s. Met onze kennis en ervaring binnen de ICT kunnen wij altijd de beste match maken tussen vraag en aanbod in de markt. Daarom maken wij er dagelijks ons werk van om de beste software ontwikkelaar aan te trekken en binnen een bedrijf te plaatsen die specifiek op zoek is naar jou. Heb jij zin om op korte termijn een openstaande vacature software ontwikkelaar in te vullen?

Wat valt er onder software ontwikkeling?

Binnen software ontwikkeling vallen de volgende functies:

Software ontwikkelaar (junior, medior, senior);
 PHP Programmeur;
.NET Programmeur;
JAVA Programmeur.

Wat biedt Brainconsultant?

Om een vacature software ontwikkelaar in te vullen, bieden wij je niet alleen interessante opdrachten aan, maar geven je ook uitstekende opties om jezelf verder te ontwikkelen. Met een maatwerk ontwikkelingsplan en het aanbieden van vakgerichte trainingen en cursussen, kun je bij Brainconsultant werken aan je ontwikkelingspotentieel, zodat je kunt doorgroeien van junior naar medior of senior software ontwikkelaar. Met de functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken, die wij regelmatig met je voeren, weten wij waar je staat, waar je naar toe wilt en wat je verder nog nodig hebt om daar te komen.

Direct inschrijven?

Wil je graag een openstaande vacature software ontwikkelaar invullen en ben je er helemaal voor in om nader met ons kennis te maken? Schrijf je dan nu in en dan nodigen wij je binnenkort uit voor een nadere kennismaking. Natuurlijk onder het genot van een kop koffie, zodat wij jouw ambities kunnen bespreken en wellicht direct een passende opdrachtgever voor je weten. We zien je aanmelding met belangstelling tegemoet.