Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

(Ast.) Controller vacature. Bewezen match binnen 15 dagen!

Een controller heeft een belangrijke functie binnen het financieel beheer van je bedrijf. Je wilt daarom wel een ervaren kandidaat die zijn sporen inmiddels heeft verdiend en ‘qualified for the job’ is. Brainconsultant is gespecialiseerd in het werven en selecteren van kwalitatief financieel personeel en kent de financiële markt op zijn duimpje. Wij selecteren alleen professionele controllers met een goede staat van dienstverlening.

Controller  vacature voor je bedrijf in Groningen, Friesland of Drenthe?

Brainconsultant is de enige in het Noorden die alleen is gespecialiseerd in de vakgebieden Finance en ICT.  Finance en ICT gaan ook vaak samen hand in hand. Door onze actieve werving en selectie binnen controlling, hebben wij diverse (assistent) controllers in onze database. Of je nou een business controller zoekt of een zeer ervaren teamleider Control, bespaar je zelf tijd, kosten en moeite om die ene goede controller te vinden en leg het gewoon in onze handen.

Wij bieden de beste controllers voor diverse functies:

Assistent controller;

 Business controller;

 Project controller;

 Financial controller;

 Plant controller;

 Teamleider control;

 Medewerker planning & control;

 Medewerker audit;

 Medewerker AO/IC.

Waarom via Brainconsultant?

 Wij beschikken over een zeer groot netwerk van Finance professionals in de Noordelijke regio’s;

 Wij screenen diverse controllers zorgvuldig op kennis, ervaring, kwaliteit en leidinggevende capaciteiten;

 Je bepaalt zelf op welke basis je een (assistent) controller geplaatst wilt hebben: Vast – Tijdelijk of Tijdelijk met optie tot Vast;

 Deskundig en vrolijk personeel met kennis van de markt die klantgericht werken.

De juiste controller op de juiste plek

Als je zelf ook het idee hebt dat je je vacature controller beter kunt uitbesteden aan een expert binnen het vakgebied, dan biedt Brainconsultant je de beste opties om snel de juiste controller binnen je bedrijf te krijgen. Wij kunnen de gewenste kandidaat bij je detacheren gedurende de gewenste periode, maar ook op de payroll zetten. Wil je liever via onze werving en selectiebronnen de beste (assistent) controller, dan gaan wij gelijk voor je aan de slag.

Nog niet overtuigd?

Met onze brede kennis en ervaring op Finance gebied en ons kwalitatief netwerk met alleen de beste professionals, kun jij je echt geen betere werving en selectiebureau in het Noorden wensen. Wij weten wat we zeggen en we maken dat ook waar. Geef je eisen en wensen voor het invullen van de openstaande vacature aan ons door en dan gaan onze speurneuzen contact leggen met de kandidaat die precies binnen jouw bedrijf past.

Vond je dit een interessant artikel en wil je meer weten of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op via +31 (50) 211 07 17 of  info@brainconsultant.nl.  We maken graag kennis met je!
Ben je benieuwd naar andere artikelen? Keer dan terug naar onze nieuws pagina om meer te lezen!

Neem een kijkje op de websites van onze partners en vind andere interressante artikelen:

Of neem een kijkje op onze socials!