Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Software ontwikkeling vacature die vraagt om directe invulling?

Ben je op zoek naar goede kandidaten op het gebied van software ontwikkeling?  Dan kan Brainconsultant je hiervoor de beste software ontwikkelaar bieden. Waarom? Omdat wij er onze specialiteit van gemaakt hebben om vraag en aanbod op ICT gebied aan elkaar te matchen. We noemen ons ook niet voor niets de professionals van het Noorden op het gebied van ICT en Finance.

Waarom bij Brainconsultant ?

 Een software ontwikkelaar wordt door ons op uitgebreid gescreend op kwaliteit, professionaliteit en ervaring;

 Onze IT professionals zijn de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van software ontwikkeling;

 Je kunt zelf bepalen of je een software ontwikkeling vacature via werving en selectie, payrolling of detachering wilt invullen;

Software ontwikkeling  binnen je bedrijf in Groningen, Friesland of Drenthe

Wij zijn gespecialiseerd in het invullen van software ontwikkeling vacatures in Groningen, Friesland en Drenthe. Door onze brede kennis en groot netwerk binnen ons vakgebied, zijn wij altijd op de hoogte van de vraag en het aanbod in de markt. Daarom kunnen wij snel handelen en jou de beste kandidaat op het gebied van software ontwikkeling aanbieden. Dat scheelt je zelf weer weken zoeken naar de beste kandidaat, die ook nog eens snel beschikbaar moet zijn.


Functieprofielen Software ontwikkeling die wij bieden

 Software ontwikkelaar (junior, medior of senior);

 PHP Programmeur;

 .NET Programmeur;

 JAVA Programmeur.

Voor alle bovenstaande software ontwikkelaars hebben wij geselecteerde kandidaten in onze database.

Mogen wij je de beste software ontwikkelaar voorstellen?

Of je nou een junior, medior of senior software ontwikkelaar of programmeur zoekt, wij selecteren de beste kandidaat voor je of je kunt zelf na aanmelding in onze database kijken. Gezien de kennis en ervaring van onze consultants, kunnen zij je echter de meest geschikte kandidaat voorstellen. Wij kennen onze kandidaten namelijk allemaal persoonlijk en maken daarom de beste match voor jou. Dat we dat goed doen, weten we. De feedback die wij terugkrijgen van onze klanten zegt namelijk alles.

Neem contact met ons op en we zullen je alle ins-en outs erover vertellen! Ons persoonlijk spreken? Dat kan ook! Neem gerust contact met ons op via +31 (50) 211 07 17 of  info@brainconsultant.nl.  We maken graag kennis met je!

ICT – HBO IT Talents
Horeca – MCPhoreca

Auteur: Mauro Cardinaal
Artikel over: software ontwikkeling voor opdrachtgevers