Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Beschikbaar Financieel personeel in kaart gebracht!

Beschikbaar financieel personeel

Middels onze nieuwe tool, de Brain Search Online (BSO), kunnen onze bestaande klanten gratis kijken naar beschikbaar financieel personeel in ons bestand. Behalve dat onze professionals direct beschikbaar zijn beschikken zij ook nog eens allen over een financiële diploma, zijn zij woonachtig in Groningen/Friesland/Drenthe en is hun meest recente werkervaring niet meer dan zes maanden geleden.

Pilot

Op het moment van schrijven hebben wij tien Finance Managers / HR Adviseurs van toonaangevende organisaties verspreid over Noord Nederland toegang gegevens tot onze BSO pilot. De komende weken gaan wij samen de gebruikersvriendelijkheid/ features van onze BSO uitgebreid testen en alle schoonheidsfoutjes wegpoetsen. Na afloop van de BSO pilot verwerken wij de feedback van deelnemende organisaties en gaan wij online met de definitieve versie. De BSO zal ten allen tijden  beschikbaar zijn voor maximaal tien klanten. Enkel wanneer een van de huidige deelnemende organisaties niet langer gebruik wil maken van onze BSO selecteren we een nieuwe klant.

De komende weken houden wij je op de hoogte over de voortgang van de pilot. Vandaag  staan er dus zeventig Finance professionals die aan onze strenge eisen voldoen in de BSO, benieuwd hoeveel dat er morgen zijn? Elke werkdag maken wij hier bekend hoeveel kandidaten beschikbaar zijn, houd ons dus goed in de gaten!

Neem contact met ons op via +31 (50) 211 07 17 of  info@brainconsultant.nl.  We maken graag kennis met je!

Auteur: Mauro Cardinaal
Artikel over: Beschikbaar Financieel personeel letterlijk in kaart gebracht!