Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Open dagen Alfa College

Open dagen Alfa College

Afgelopen vrijdag en zaterdag was Brainconsultant te vinden op de open dagen van het Alfa College te Groningen. Er waren maar liefst 9.000 bezoekers op alle vijf de locaties in Groningen. Er heerste een goede sfeer en op alle onderwijslocaties was het gezellig druk!

Open dagen Alfa College

De applicatie ontwikkelaar (niveau 4) opleiding werd druk bezocht door verschillende scholieren, al dan niet vergezeld van ouders of verzorgers. Sommige scholieren wisten al zeker dat ze de applicatie opleiding willen volgen, andere wisten dat ze iets in de ICT willen doen en weer andere hadden eigenlijk nog geen idee. Afhankelijk van de interesse en het (ICT) niveau van de scholier hebben de docenten Johan, Stephan en Recruitment Consultant Matthijs informatie gegeven over de opleiding en het lespakket wat de scholieren gaan volgen.

Elke scholier die nog twijfelde of de applicatie ontwikkeling opleiding iets was wat ze leuk vonden kreeg een handige link mee; codeacademy.com. Op codeacademy leert de scholier spelenderwijs programmeren, wanneer deze de opdrachten leuk vindt is de kans groot dat de applicatie ontwikkeling opleiding de juiste keus is. Ook stonden we er om studenten erop te attenderen, gebruik te maken van ons netwerk tijdens hun studie. Dit is mogelijk in de vorm van een stage met baangarantie. 

Brainconsultant (en het Alfa College) hoopt een groot aantal scholieren volgend jaar terug te zien in het Applicatie ontwikkeling lokaal!

Neem gerust contact met ons op via +31 (50) 211 07 17 of  info@brainconsultant.nl.  We maken graag kennis met je!

Auteur: Mauro Cardinaal
Artikel over: Open dagen Alfa College

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *