Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Binnenkort: beschikbare Applicatie Ontwikkelaar scholieren!

Applicatie Ontwikkelaar stagiair nodig?

Ze zijn er weer; de mannen van het Alfa College. Het nieuwe schooljaar is weer van start gegaan en de afgelopen weken zijn de Alfa College studenten weer in de Mediacentrale te vinden, zij volgen hier colleges op locatie. Tijdens de colleges op locatie is er voor bedrijven in de Mediacentrale de mogelijkheid om (programmeer)opdrachten aan de scholieren te geven, zo leren de scholieren hoe het er in hun latere werkveld aan toe gaat. Dit is voor de scholieren een leuke toevoeging naast de stage die zij begin volgend jaar voor hun opleiding moeten volgen.

Benieuwd hoe het werken op locatie er aan toe gaat? Zie het filmpje hieronder:

Om het de scholieren iets makkelijker te maken helpt Brainconsultant een handje bij het vinden van een stage. Begin volgend jaar hebben wij 10-15 scholieren beschikbaar voor het lopen van een stage. Het enige wat uw organisatie nodig heeft om stagiaires van het Alfa College te plaatsen is een SBB certificering.

Via het Alfa College beschikt Brainconsultant over een inspecteur van de SBB die voor u een aanvraag kan doen mits u aan de eisen voldoet. De scholieren komen in totaal 20 weken stage bij u lopen. Tijdens deze 20 weken zijn zij een klein gedeelte van de tijd bezig met een opdracht vanuit school en voor het grootste gedeelte met werkzaamheden voor uw organisatie.

Het lopen van deze stage is voor scholieren een prachtige kans om te ervaren hoe het “werken” in het beroep van hun keuze is. Voor u is het een mooie kans om te kijken op welk niveau de niveau 4 scholieren werken en om in te schatten of deze (zodra ze hun diploma hebben) een toevoeging voor uw organisatie kunnen zijn.

Wilt u meer weten? Onze Recruitment Consultant Marc komt graag eens (kosteloos uiteraard) langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Auteur: Mauro Cardinaal
Artikel over: Binnenkort: beschikbare Applicatie Ontwikkelaar scholieren!