Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Examens ICT systeembeheer Alfa college

Examens ICT systeembeheer Alfa College

Examens ICT systeem beheer | Alfa College

De afgelopen 30 dagen heeft het Alfa-College onze trainingsruimte gehuurd om het examen ICT Systeembeheer af te nemen. Deze ruimte die we ook gebruiken voor de BrainAcademy, is met zijn 125 vierkante meter een ideale ruimte hier voor. Het was voor ons de eerste keer dat we deze ruimte verhuurden. Het is ons en het Alfa College goed bevallen. De volgende keer zijn ze weer van harte welkom! Ben je ook op zoek naar een trainingsruimte of vergaderruimte? Kijk op onze bookingsysteem of jouw datum nog beschikbaar is.

Wat houdt ICT Systeembeheer nou eigenlijk in? Volgens het Alfa-College is het dit:

Informatie moet overal en altijd beschikbaar zijn. Dus zijn computers verbonden met elkaar en met laptops, tablets en mobieltjes. Ook in fabrieken speelt de computer een hoofdrol. Als ICT-beheerder of netwerkbeheerder zorg jij dat mensen optimaal gebruik kunnen maken van hun ICT-hulpmiddelen.

Hoe kwamen wij bij deze samenwerking?

Bij Brainconsultant hebben we al eerder samengewerkt met het Alfa-college d.m.v. bijvoorbeeld het helpen van net geslaagde AO (Applicatie Ontwikkelaar) studenten aan een baan. Op school staan om informatie te geven over het bedrijf en door natuurlijk open te staan als geaccrediteerd stagebedrijf voor meerdere opleidingen. Hierdoor is de samenwerking voor. onderendere de examens ICT Systeembeheer ook tot stand gekomen.

Iets voor uw bedrijf?


Mocht u een vacature open hebben staan voor een ICT Systeembeheerder of wilt u meer weten over de opleiding? neem dan contact met ons op en maak een afspraak ( hier zijn natuurlijk geen kosten aan gebonden) stuur uw naam en telefoonnummer naar marc.ligeon@brainconsultant.nl en wij nemen binnen 48 uur contact met u op!

Auteur: Mauro Cardinaal
Artikel over: Examens ICT systeembeheer Alfa college