Skip to content
Login kandidaat

Login opdrachtgever

Ontvang Efro subsidie

Ontvangt Efro subsidie voor de volgende activiteit(en):

Er is een ontzettende schaarste in de markt voor IT-talent.
Goede IT-werknemers zijn zeer lastig te krijgen, én te behouden, voor organisaties. Gemiddeld genomen is dit meerdere maanden. Organisaties kunnen hierdoor slecht groeien en dit veroorzaakt groeipijnen. Niet zelden wordt hierdoor IT-talent overzees ingevlogen om te voldoen aan de behoefte van organisaties. Als er een methode ontwikkeld kan worden waarmee IT-talenten rechtstreeks benaderd kunnen worden gedurende hun opleiding, of direct erna, dan betaalt dit op termijn uit in kennis wat in de organisatie blijft, tegen de minimale kosten.

Als Brainconsultant hier een propositie kan ontwikkelen, dan kan dit een grote impact hebben op de organisatie en nieuwe denkwijzen om talent te recruiten. Om hierop in te spelen, wordt externe deskundigheid gevraagd bij het vernieuwen van het eigen organisatiemodel om deze transitie te kunnen starten. “Fresh graduate” IT-talent moet natuurlijk opgeleid worden en BrainConsultant is op dit moment niet ingericht om deze mensen op te kunnen leiden.

Hiervoor wordt een IT Academy opgericht en worden deze talentvolle mensen klaargestoomd om binnen bedrijven hun toegevoegde waarde te kunnen tonen. Deze verduurzaming zal op termijn leiden dat Brainconsultant een eigen opleidingsstraat zal hebben om IT-ers voor te bereiden op complexe IT banen van de toekomst.

Vond je dit een interessant artikel en wil je meer weten over de marketingtrends voor financiële dienstverlening? Neem contact met ons op en we zullen je alle ins-en outs erover vertellen! Ons persoonlijk spreken? Dat kan ook! Neem gerust contact met ons op via +31 (50) 211 07 17 of  info@brainconsultant.nl.  We maken graag kennis met je!

Benieuwd naar andere gerelateerde artikelen, neem een kijkje op onze nieuws pagina!

Auteur: Mauro Cardinaal
Artikel over: Marketingtrends voor financiële dienstverlening